Research & Development

 

Research & Development

De jonge generaties van nu hebben hun stem laten horen en ons duidelijk gemaakt dat het anders moet! De opwarming van ons klimaat, wereldwijde protesten en ongekende pandemieën hebben overheden, industrieën en de mensheid wakker geschud.. De tijd van verandering is aangebroken.

Natuur toren

“Wees zelf de verandering, die je wenst te zien in de wereld”
- Boeddha -


Door de vraag naar meer alternatieve manieren om te produceren, energie op te wekken en het transporteren van mens en goederen moeten we meer “Out of the box” denken.

Om onze globale leefomgeving te verbeteren, welke essentieel is voor het voortbestaan van onze maatschappij, dienen we actief mee te werken aan de “ Nieuwe industriële revolutie”. Dit is enkel mogelijk door de ideeën van de generatie van morgen te koppelen met de ervaring en kennis van vandaag.

Wij willen hier actief een leidende rol in spelen en daarom lanceren we in onze R&D afdeling verschillende concepten en uitvindingen van innovators die we willen koppelen met professionals en bedrijven wereldwijd.

De toekomst van morgen, daar bouwen wij aan!

“Het werkelijke kenmerk van intelligentie is niet kennis maar verbeeldingskracht”
- Albert Einstein -


De steden van morgen bestaan al in de hoofden van vele mensen. Het wordt langzaam tijd om deze ideeën en visies te bundelen en uit te werken.

Voorbeelden hiervan zijn “Biosolar Leaf” van Julian Melchiorri en Arborea, Eco-friendly hydropower by Turbulent en de revolutie van “Natuur inclusief bouwen”.

Zonne-energie